DHE søger lærer til drengegymnastik og matematik

Da vores lærer, som underviser i drengegymnastik, har søgt nye udfordringer, ønsker vi at få ansat en lærer på fuldtid til drengegymnastik og matematik samt evt. andre fag efter aftale.

Den danske Design- og Håndværksefterskole er en grundtvig-koldsk efterskole, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Vi tror på, at når eleverne gør sig umage med alle aspekter i livet på skolen, vil både den enkelte og fællesskabet vokse og udvikle sig i en positiv retning.

Dhe er en efterskole med 180 elever præget af et højt aktivitetsniveau. Skolen er veludstyret og har mange gode faciliteter bl.a. store værksteder og egne idrætshaller.
Vi forventer, at du er interesseret i at blive en dynamisk del af et engageret og dygtigt medarbejderteam – og at du har lyst til at arbejde med unge mennesker i et spændende efterskolemiljø.

I forbindelse med ansøgningen er du velkommen til en rundvisning på skolen, som kan bookes ved henvendelse til forstander Leif Hansen (81802650).

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Skriftlig ansøgning senest den 30. april 2021 til: Den danske Design- og Håndværksefterskole Skolebyen 11 6900 Skjern eller mail: lh@dhe.dk
Samtaler finder sted i uge 18.

Man er en stor familie heroppe! Alle kan snakke med hinanden
Patrick – 10. klasse
Se mere her