Efterskole med rejser og studieture

Efterskoleår på DHE med masser af rejser og ture både i Danmark og udlandet.

Studietur i 10. klasse

Eleverne har tidligere år haft muligheden for en kulturtur/sprogrejse til London/Sydengland. Vi er oftest afsted i en lille uge, hvor vi oplever, sanser og hygger. Det er en tur, hvor eleverne bor ved værtsfamilier, således at de øger kendskabet til den almindelige og autentiske engelske kultur og herigennem kommer til at beherske sproget bedre. Det er ligeledes en oplevelsestur, da vi tager rundt og oplever mange spændende og historiske ting. Der vil også være tid til shopping og egen tid.

Cambridge Engelsk - sprogrejse

For de elever, der har Cambridge Engelsk på Dhe, går turen til Cambridge. Det bliver et spændende og lærerigt forløb, hvor du lærer at beherske mange forskellige facetter inden for engelsk. Vores sprogrejsetur vil have Malta som destination, og her vil du på den solrige ø kunne opleve både det engelske sprog, den engelske kultur, historie og meget mere. Et endeligt program for turen udarbejdes af sproglæreren, og der bliver givet besked herom i god tid, inden turen afholdes.

Fælles

I uge 6 tager vi alle afsted på skitur. Traditionen tro tager vi til Hemsedal i Norge, og det er en uundværlig oplevelse både rent sportsligt og for kammeratskabet. Vi hygger os og har det rart i hinandens samvær. Selve turbeskrivelsen med konkrete informationer udsendes til elevernes forældre i god tid inden afgang. Det er ikke et krav, at du har forkundskaber i at stå på ski. Mange er begyndere, hvor andre er øvede – det væsentlige er, at vi tilbringer tid med hinanden også uden for efterskolens rammer.

Man er en stor familie heroppe! Alle kan snakke med hinanden
Patrick – 10. klasse
Se mere her

MENU