Lærer søges til linjefaget motor

Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern søger en lærer til linjefaget motor og valgfaget cross

Da vores lærer, som underviser i motor og cross, har søgt nye udfordringer, ønsker vi at få ansat en lærer på fuldtid til ovennævnte fag og evt. andre fag efter aftale, snarest muligt eller senest 1. august 2019. Personen vi søger, kunne eksempelvis være en erfaren/uddannet mekaniker, der er glad for at arbejde med unge mennesker.

Udover undervisning vil stillingen indeholde aften- og weekendtilsyn samt deltagelse i skolens forskellige arrangementer som f.eks. fagdage, udstilling og udlandsture.

Den danske Design- og Håndværksefterskole er en grundtvig-koldsk efterskole, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Vi tror på, at når eleverne gør sig umage med alle aspekter i livet på skolen, vil både den enkelte og fællesskabet vokse og udvikle sig i en positiv retning.

Dhe er en efterskole med 180 elever præget af et højt aktivitetsniveau. Skolen er veludstyret og har mange gode faciliteter bl.a. store værksteder og egne idrætshaller.

Vi forventer, at du er interesseret i at blive en dynamisk del af et engageret og dygtigt medarbejderteam – og at du har lyst til at arbejde med unge mennesker i et spændende efterskolemiljø.

I forbindelse med ansøgningen er du velkommen til en rundvisning på skolen, som kan bookes ved henvendelse til skolens kontor 97354044.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Skriftlig ansøgning senest fredag den 10. maj 2019 til: Den danske Design- og Håndværksefterskole Skolebyen 11
6900 Skjern

eller mail: job@dhe.dk Samtaler finder sted i uge 21.

Reader Interactions

Der er altid en man kan snakke med – og det er bare trygt!
Mie – 10. klasse
Se mere her

MENU