Lærer til boglige fag søges

Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern søger en lærer til boglige fag

Kan du undervise i dansk, engelsk samt andre fag efter aftale og mulighed for vejledning, kan vi tilbyde en stilling på fuldtid fra den 1. august 2020.
Udover undervisning indeholder stillingen aften- og weekendtilsyn samt deltagelse i skolens forskellige arrangementer.

Den danske Design- og Håndværksefterskole er en grundtvig-koldsk efterskole, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Vi tror på, at når eleverne gør sig umage med alle aspekter i livet på skolen, vil både den enkelte og fællesskabet vokse og udvikle sig i en positiv retning.

Dhe er en efterskole med 190 elever præget af et højt aktivitetsniveau. Skolen er veludstyret og har mange gode faciliteter bl.a. store værksteder og egne idrætshaller.

Vi forventer, at du er interesseret i at blive en dynamisk del af et engageret og dygtigt medarbejderteam – og at du har lyst til at arbejde med unge mennesker i et spændende efterskolemiljø.

I forbindelse med ansøgningen er du velkommen til en rundvisning på skolen, som kan bookes ved henvendelse til forstander Leif Hansen på tlf. 8180 2650 eller viceforstander Susanne Petersen på tlf. 6060 9836.

Løn og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation.

Skriftlig ansøgning senest mandag den 13. april 2020 til:
Den danske Design- og Håndværksefterskole
Skolebyen 11
6900 Skjern

eller mail: job@dhe.dk

Samtaler finder sted i uge 16.

Vi er et stort fællesskab og klikker rigtig godt sammen.
Lasse – 10. klasse
Se mere her

MENU