Designhåndværk

Faget Designhåndværk tager udgangspunkt i dit personlige udtryk og design, og i designhåndværk kan der f.eks. arbejdes med knivfremstilling, lamper, knivblokke, æsker, trædrejning, smedning af værktøj/knive og design af mindre taburetter, stole, borde og meget mere.

I bjælkehyttens værksted med brændeovn får du et varieret udbud af forskellige kvalitetshåndværk inden for områderne træarbejde, kunstsmedje, knivmageri og moderne design. Undervisningen tager udgangspunkt i teknik og materialekendskab samt indføring i brugen af forskellige maskiner og håndværktøj.

Gennem tegning, ideudvikling og arbejdet med former styrker og dyrker vi det personlige udtryk, det unikke formsprog og det gode håndværk. Faget består af en kombination af både fastlagte og selvvalgte opgaver, hvor undervisningen vil være både individuel og fælles. Træ og jern/stål er hovedmaterialerne, men vi vil også arbejde med materialer som ben, horn, gevir, læder, bark, sølv, messing og kobber.

Der kan ligeledes arbejdes med friskt træ, hvor der f.eks. er mulighed for at fremstille skulpturelle stole i hele træstammer. I forbindelse med kunst- og knivsmedje henlægges undervisningen til skolens smedjeværksted.

 

Se fagets film

Gymnastikken bringer os sammen i et stort fællesskab
Sofie – 10.klasse
Se mere her

MENU