Linjefaget Musik på DHE

Når du vælger et efterskoleår med linjefaget musik på DHE, har du valgt rytmisk musik, hvor vi udvikler håndværket på de enkelte instrumenter.

Faget vil indeholde: Sammenspil/band, teori, koncerter her på skolen ved arrangementer, obligatorisk instrumentalundervisning på enten klaver, guitar, bas, trommer eller i sang + evt. indspilning af enkelte numre.

Vi vil sammen se koncerter og andre optrædener på div. medier og lytte til forskellige genrer.

Du vil, i det omfang det er muligt, selv være med til at bestemme indholdet af undervisningen, som bliver sammensat ud fra, hvilke kompetencer der er på holdet.

Du vil udvikle din musikalske kunnen, så du bliver i stand til at indgå i musikalske sammenhænge med andre jævnaldrende.

Vi vil lave koncerter på skolen i forbindelse med diverse arrangementer, der er i løbet af året, hvor vi selv står for lys og lyd.

For at snakke det samme sprog på musiklinjen vil der også indgå teori i undervisningen. Det vil indeholde: nodelære, tabs, akkorder og rytmelære - alt afhængig af, hvor du befinder dig. Dette gøres på holdet samt i instrumentalundervisningen.

Linjefaget musik er på mange måder unikt. Her er det helt op til dig selv, hvor dygtig du vil være/blive. I din fritid vil skolens instrumenter være til fri afbenyttelse ifm. øvning.

Linjefaget musik starter fra skoleåret 17-18

Vi har valgt DHE på grund af kreativiteten, gymnastikken og det store fællesskab
Julie og Oline – 10. klasse
Se mere her

MENU