Efterskoleår med Tekstildesign

Et kreativt hovedfag med udgangspunkt i stof, nål, tråd og garn. Der er utrolig mange muligheder, og vi vil komme til at berøre flere områder og teknikker.

Vi vil hovedsageligt beskæftige os med syning af tasker, puder, hatte, tekstile billeder, punge og andre brugsting, men der vil også være undervisningsforløb, hvor beklædningssyning indgår. Vi arbejder med mange forskellige former for dekoration, f.eks. maskinbroderi, applikation, perlesyning, billedoverføring og tryk.
Derudover arbejder vi med emner som strikning, hækling og filtning. I tekstildesign vil du lære de grundlæggende teknikker inden for faget, og igennem designprocesser får du mulighed for at udvikle og afprøve din egen kreativitet på din helt egen måde.

Faget kræver ingen forkundskaber, men med en portion positiv vilje og interesse er det kun fantasien, der sætter grænserne for dit design og dine kreative ideer. Faget rummer en del faste arbejdsopgaver, men du er hjertelig velkommen til også at anvende din frie tid på egne interesseopgaver.

Se fagets film

Man er en stor familie heroppe! Alle kan snakke med hinanden
Patrick – 10. klasse
Se mere her

MENU