Ny forstander på DHE

Hej med jer

Jeg hedder Peter Lindegaard og er pr. 1. august ansat som ny forstander på Dhe. Jeg kommer fra en stilling som skoleleder på Velling Friskole igennem 9 år.

Jeg er uddannet lærer fra Silkeborg Seminarium i 1995, og min første ansættelse var faktisk på Den danske Husflidsefterskole i Skjern. Her var jeg med i tre fantastiske år og underviste primært i gymnastik og musik.

Muligheden for at få mere musik bød sig, da Brejninggaard Efterskole søgte ny musiklærer, og her blev jeg hængende i ni år alt imens jeg giftede mig med Mie, og sammen fik vi tre børn Freja, Tobias og Viktor, der i dag er hhv. 17, 15 og 12 år. Vi bor i Ringkøbing, og her bliver vi boende. I øvrigt er Mie også blevet ansat som lærer.

I min fritid dyrker jeg en masse vandsport på Ringkøbing Fjord og ved Vesterhavet.

Jeg glæder mig helt vildt til for alvor at komme i gang og møde det nye elevhold. Efterskolen summer i øjeblikket af super god energi med en humørfyldt personaleflok, der knokler for at blive helt klar til det kommende elevhold.

Jeg håber vi ses

Peter

Man er en stor familie heroppe! Alle kan snakke med hinanden
Patrick – 10. klasse
Se mere her

MENU