Ministerielt

Årsplan 2017/2018

Her kan du hente årkalenderen for skoleåret 2016/2017. Med skolens årskalender får man en oversigt over de dage, weekender og uger, der er anderledes i forhold til den normale undervisning.

Årsplan 2017-2018

Endvidere kan du her nedenfor se den formelle årsplan, underskrevet af bestyrelsen

Aarsplan 2016-2017

Aarsplan 2017-2018

Indholdsplan /formålsbeskrivelser

Her kan du se indholdsplan/formålsbeskrivelser for fag og undervisning i almindelige og alternative uger i skoleåret 2016-2017

Indholdsplan

Karakterer

Via nedenstående link finder du Undervisningsministeriets hjemmeside med karakterer for DHE:
Karakterer for DHE

Bestyrelsens selvevaluering

Skolens vedtægter

Vedtægter 2017

Arbejdsmiljø

Det fysiske arbejdsmiljø i form af A.P.V. (arbejdspladsvurdering) blev gennemført ultimo juni 2016.

Kortlægning af de psykiske arbejdsmiljø blev gennemført ultimo juni 2016.

Fødevarekontrol

Linket henviser til offentliggørelsen af kontrolrapporterne for skolens køkken. www.findsmiley.dk

Trivselsundersøgelse

Link til Trivselsundersøgelse foretaget 2015-2016. Link

Uddannelsesplan

Uddannelsesplan på Den danske Design- og Håndværksefterskole

Elevernes overgangsfrekvens til anden uddannelse

DHE´s Værdigrundlag

Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være et sted, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil.

Vi tror på, at når vi forventer, at eleverne gør sig umage med alle aspekter i livet på skolen, vil både den enkelte og fællesskabet vokse og udvikle sig i en positiv retning.

Vi tror på, at med et engagerende nærvær vil eleverne opleve, at der er respekt omkring den enkeltes ret til at være, den man er. Den enkelte vil opleve, at man er værdifuld og vil møde voksne, der vil engagere sig i den enkelte for at styrke den enkeltes selvfølelse og dannelse.

Vi tror på, at på en kreativ efterskole, vil eleverne opleve kreative skabelsesprocesser i mange former og igennem mange udtryk. Den enkelte vil opleve, at uanset evner vil man igennem skoleforløbet udvikle sig kreativt samt få forståelse for mulighederne inden for sit fremtidige udviklingspotentiale.

Vi er et stort fællesskab og klikker rigtig godt sammen.
Lasse – 10. klasse