Dhe Efterskolen i Skjern søger en efterskolesekretær

Da en af vores sekretærer har valgt at gå på pension, ønsker vi at få ansat en ny på denne post.

Stillingen er et sted mellem 15 – 20 timer pr. uge.

Du bliver en del af en dynamisk og imødekommende personalegruppe, der nyder at være på en velfungerende efterskole med egne værdier. Dagligdagen er præget af en positiv, humoristisk og hjælpsom kultur, der gør Dhe til en fantastisk arbejdsplads.

Kompetencer og personprofil
Stillingen som sekretær er alsidig og kalder på mange forskellige kompetencer og personlige egenskaber. Vi lægger særligt vægt på følgende:
- Du er imødekommende, serviceminded og samarbejdsvillig både i forhold til elever, personale, forældre og øvrige samarbejdspartnere

• Du har erfaring med bogholderi, regnskab og budget
  • Du er struktureret, effektiv og selvstændig i opgaveløsningen
  • Du har flair for at arbejde med IT
  • Du har kendskab til Komit/Digiflow (dog ikke et krav, da vi kan oplære dig)

Den danske Design- og Håndværksefterskole er en grundtvig-koldsk efterskole, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil. Vi tror på, at når eleverne gør sig umage med alle aspekter i livet på skolen, vil både den enkelte og fællesskabet vokse og udvikle sig i en positiv retning.

Dhe er en efterskole med 190 elever præget af et højt aktivitetsniveau.

Vi forventer, at du er interesseret i at blive en del af et engageret og dygtigt medarbejderteam – og kan lide at have mange bolde i luften i et spændende efterskolemiljø.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores sekretær, der dækker alle øvrige funktioner på kontoret.

I forbindelse med ansøgningen er du velkommen til en rundvisning på skolen, som kan bookes ved henvendelse til sekretær Mette Ibsen.

Skriftlig ansøgning senest tirsdag den 11. oktober 2022 til: Den danske Design- og Håndværksefterskole, Skolebyen 11, 6900 Skjern eller mail: job@dhe.dk

Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer.
Forventet start 1. december 2022. Den første måned med den afgående sekretær.

Samtaler finder sted i uge i uge 43.