Værdigrundlag for Den danske Design- og Håndværksefterskole

Den danske Design- og Håndværksefterskole skal være et sted, hvor boglig, aktiv og kreativ undervisning af høj kvalitet indgår i et unikt samspil.

Vi tror på, at når vi forventer, at eleverne gør sig umage med alle aspekter i livet på skolen, vil både den enkelte og fællesskabet vokse og udvikle sig i en positiv retning.

Vi tror på, at med et engagerende nærvær vil eleverne opleve, at der er respekt omkring den enkeltes ret til at være, den man er. Den enkelte vil opleve, at man er værdifuld og vil møde voksne, der vil engagere sig i den enkelte for at styrke den enkeltes selvfølelse og dannelse.

Vi tror på, at på en kreativ efterskole, vil eleverne opleve kreative skabelsesprocesser i mange former og igennem mange udtryk. Den enkelte vil opleve, at uanset evner vil man igennem skoleforløbet udvikle sig kreativt samt få forståelse for mulighederne inden for sit fremtidige udviklingspotentiale.

Lærerne rykker os helt vildt og giver os udfordringer!
Alberte – 10. klasse