Summercamp 2022

Kom med på DHE Summercamp 2022

DHE afholder igen i 2022 vores populære Summercamp fra søndag d. 26. juni til onsdag d. 29.  juni 2022

Vi byder velkommen til glade og kreative elever i 4. – 7. klasse.
På DHE summercamp kan du komme til ar arbejde med design og håndværk i alle vores kreative værksteder.

Du får herunder en lille beskrivelse af hver enkelt workshop.

Smykkeværksted:
I Smykker udvikler og udfordrer du dine kreative evner, samtidig med at du arbejder med grundlæggende teknikker inden for smykkefremstilling, der bygger på lodning, udsavning og filearbejde.

Smedeværksted:
I smedeværkstedet får du mulighed for at lære de gældende teknikker i forbindelse med essesmedning. I kommer til at varme stål op i essen og efterfølgende selv forme det ved ambolten. Til slut gennemgår produktet en hærdning så jeres brugbare kreationer bliver langtidsholdbar. Man kommer bl.a. til lave grillgafler og knive og flere spændende opgaver.

Glas:
I Glas arbejdes der med forskellige typer glas og lag-på-lag teknik. I får kendskab til bearbejdning af glas, hvor I lærer, hvordan man går fra råt, skarpt glas til et mere “blødt” og stilfuldt udtryk. Jeres egne kreative ideer kommer i spil i udformningen af skønne kreationer.

Street art:
I Street Art laver vi billeder og tegninger, med fokus på graffitien. Du har mulighed for at prøve kræfter med designs, med maleteknikker både i mindre og i store værker, og med forskellige materialer såsom spraymaling og tuschmarkers.

Raku keramik:
RAKU keramik er en speciel japansk brændingsteknik hvor keramiktingene bliver brændt i en gasovn udenfor og derefter brænder videre i savsmuld. Det giver mange smukke effekter til glasurerne. Vi laver små æsker med låg, theskåle, dekorative huse og figurer, lysestager og vaser. Kun fantasien sætter grænser og dine kreative ideer er i spil.

Tøjdesign:
I tøjdesign får du mulighed for at være med til at skabe din egen stil. Du lærer nogle grundlæggende teknikker og gør brug af disse i produktionen af dit nyeste, unikke kreation til garderoben.

Tegning og maling:
Tegning og maling er et kreativt fag som handler om teknikker og materialer indenfor tegne og malerkunsten. Her har du mulighed for at prøve kræfter med forskellige opgaver som både er sjove og lærerige, og du vil møde mange andre med samme interesse.

Design Håndværk:
Faget Design Håndværk tager udgangspunkt i dit personlige udtryk og design, og i design håndværk kan der f.eks. arbejdes med paletknive, skærebrætter, æsker, mindre taburetter, stole, borde og meget mere.

Læder:
Vi skal arbejde med kernelæder som man kan lave de lækreste brugbare ting ud af.Det kan farves og formes og I vil lære et helt særligt håndværk. I værkstedet laver vi computersleeves, tasker , etuier , bælter, sandaler m.m Altsammen i høj kvalitet, så du får et færdigt produkt der holder i årevis.

Trædrejning:
I trædrejning kommer du til at bruge tid ved drejebænken, hvor du lærer de grundlæggende teknikker indenfor trædrejning, samt den rigtige brug af værktøjet. Gennem undervisningen får du mulighed for at sætte dit eget kreative præg på dine kreationer. Af opgaver du kan blive stillet overfor kan nævnes oplukkere, snurretoppe, rumraketter og meget mere.

Vi garanterer for 3 dage med oplevelser, glæde, hygge og fællesskab.

Alt det praktiske

Tidsrum: Deltagerne ankommer søndag kl. 16.00, og opholdet slutter onsdag kl. 16.00.

Overnatning: Foregår på elevværelser, hvor der er eget bad og toilet.

Medbring: Sygesikringsbevis, sovepose/dyne, toiletgrej, håndklæde, ude- og indendørssko, træningstøj, varmt tøj til udendørsaktiviteter, sportstøj, badetøj, (evt. solcreme) og arbejdstøj, som kan tåle at blive lidt snavset.

Pris: 895 kr. Prisen for denne fantastiske oplevelse på DHE er inkl. overnatning, undervisning, forplejning, t-shirt, keyhanger og materialer.

OBS: Ved evt. udmelding, refunderes deltagerbetalingen ikke. Pladsen kan ikke overdrages til andre.

Spørgsmål?
Kontakt os på tlf. 9735 4044 eller på mail dhe@dhe.dk

Tilmelding
Tilmelding åbnes her på hjemmesiden sidst i september.

 

Efterskole har været et mega godt valg for mig.
Pouline – 10. klasse
Se mere her

MENU