Tryk Enter for at søge eller ESC for at afslutte

Nordisk Træværk

Nordisk træværk dækker over sammenspillet mellem tidligere nordiske håndværks traditioner og nogle af de nyeste strømninger indenfor træhåndværk. Løbende vil vi kigge mod nogle af de største designere og lade os inspirere heraf.

I faget kommer du både til at arbejde med nogle bundne opgave, nogle opgaver som er til fri fortolkning og senere med selvvalgte opgaver. Løbende vil vi arbejde med idegenerering, design, tegning og former, og efterfølgende går vi fra skitse til reel produktion. Det er her dine ideer bliver til virkelighed og det er her det for alvor bliver sjovt.

Gymnastikken bringer os sammen i et stort fællesskab

Sofie, 10. klasse

Gennem arbejdsopgaverne bliver du præsenteret for en masse forskelligt håndværktøj, som du løbende, kommer til at mestre.
Udover værktøjsbrug kommer du også til at stifte bekendtskab med forskellige typer dekoration og efterbehandling af dine produktioner. Det kan være i form af bejdse, milkpaint, olier, lak osv.

Har du en stor skabertrang, som presser sig på og gerne vil lære noget om det gode træhåndværk, så er det Nordisk Træværk du skal melde dig på.

Følg med: