Tryk Enter for at søge eller ESC for at afslutte

Forældreinfo

Vi samler her løbende information til årgang 2023/2024

Informationshæfte
Informationshæfte til årgang 23-24 kan ses her

Forældreråd:
For at fremme tryghed blandt forældre, elever og skolen, nedsættes for hvert skoleår et forældreråd

Forældrerådets opgave er at drøfte og vedtage nogle retningslinjer for elevfester. Således kan forældrerådet bestemme tid, sted og pris for fester, samt hvilke drikkevarer, der skal tilbydes. Samtidig finder forældrerådet forældre, der holder opsyn under festerne. Eleverne arrangerer festerne i samarbejde med forældrerådet.

Elevfester afholdes uden for skolens virke og udenfor skolens område.

Økonomi & tilskud

Lokal efterskolestøtte

Ansøgning Lokal efterskolestøtte

Info om lokal efterskolestøtte

Fællesfag samler efterskolen

Elever og personale samles for at dele historier, myter og nyheder fra verden omkring os, og så synger vi fra Højskolesangbogen og DGI-sangbogen.

Fortælletid
Flere gange om ugen mødes vi til fortælling og sang. Skolens medarbejdere får her mulighed for at fortælle spændende ting fra deres eget liv. Samtidig er det her, vi hører de store fortællinger og også kommer omkring den græske og nordiske mytologi. Vi starter altid med en sang fra Højskolesangbogen, når vi har samlinger

Aftensamling
Da vi ofte kan gå i vores egen lille osteklokke her på skolen, ser vi ind imellem TV-avisen til aftensamlingen, og drøfter den i fællesskab.. Dermed får vores elever et lille indblik i, hvad der er sket rundt om i verden netop denne dag. Her synger vi også.

Sang
Vi synger hver dag, da vi mener, det samler og forener os i et dejligt kor af positiv stemning. Eleverne medbringer selv Højskolesangbogen, og skolen har købt DGI-sangbogen, så vi med de to sangbøger kommer rundt i alle kroge af den danske sangskat samt de mest kendte udenlandske sange.

Følg med: