Tryk Enter for at søge eller ESC for at afslutte

Tekstildesign

Tekstildesign

Et linjefag med udgangspunkt i stof, nål, tråd og garn. Der er utrolig mange muligheder, og vi vil komme til at berøre flere områder og teknikker.

Vi vil hovedsageligt beskæftige os med syning af tasker, puder, hatte, tekstile billeder, punge og andre brugsting, men der vil også være undervisningsforløb, hvor beklædningssyning indgår. Vi arbejder med mange forskellige former for dekoration, f.eks. maskinbroderi, applikation, perlesyning, billedoverføring og tryk.
Derudover arbejder vi med emner som strikning, hækling og filtning. I tekstildesign vil du lære de grundlæggende teknikker inden for faget, og igennem designprocesser får du mulighed for at udvikle og afprøve din egen kreativitet på din helt egen måde.

Faget kræver ingen forkundskaber, men med en portion positiv vilje og interesse er det kun fantasien, der sætter grænserne for dit design og dine kreative ideer. Faget rummer en del faste arbejdsopgaver, men du er hjertelig velkommen til også at anvende din frie tid på egne

Lærerne rykker os helt vildt og giver os udfordringer!

Alberte, 10. klasse

Vi laver produkter lige fra computersleeves, knivskeder, værktøjsbælter, stolesæder/ knallertsæder, tasker, sko/ sandaler, bælter, skind og læderjakker- bukser, hatte, m.m.

Vi arbejder altid ud fra at kvalitet og håndværk skal følges ad, og derfor vil jeres færdige produkter fremstå gennemførte og i høj kvalitet.

Skind og læder håndværket henvender sig til både drenge og piger.

Følg med: